CAFETARIA TEN BESTE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Ten Beste. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 5:43 Perfect altijd netjes Op tijd heerlijk eten ruime porties ik zeg je weet waar je moet zijn de naam zegt het al ten beste
17 jun 2024 om 3:04 Had een vanille milkshake besteld, maar die smaakte naar diabetes in een beker. Dacht dat het aan de smaak lag en heb daarom vandaag de aardbeien milkshake besteld. Mijn vraag voor Cafetaria ten beste is: wilt u dat uw klanten diabetes oplopen?
17 jun 2024 om 0:49 It has taken more than 90 mins for the food to come
16 jun 2024 om 23:35 Was prima eten en correct afgeleverd
16 jun 2024 om 1:20 Geen hamburger speciaal waarvoor ik wel betaald heb. Tussen de ras patat zat ook gewone patat en het was lauw.
16 jun 2024 om 0:23 We ordered 4 portions of kapsalon doner and we also got bitterballen as a gift. Everything was nice and the delivery very fast. Ten beste is an all time classic option!
15 jun 2024 om 20:36 Ons eten hebben wij meteen in de vuilnisbak gegooid aangezien varkensvoer er nog beter uitzag!
15 jun 2024 om 19:46 order 2 sandwiches and got my order after 80+ mins food came cold and the sandwiches tasted disgusting, dont buy food from there special on weekends then its extra disgusting
15 jun 2024 om 18:30 Kreeg een gewone frikandel als frikandel speciaal!!!!! En nog slecht gebakken ook...een streepje mayo en ketchup,echt te smerig om te eten.En de raspatat vet en slap...Voor het eerst het eten halverwege weggegooid....Ben ik niet gewend van jullie!!
15 jun 2024 om 10:36 Altijd lekker, nooit teleurgesteld
15 jun 2024 om 3:03 lekker vers en warm
14 jun 2024 om 6:35 Netjes op tijd en de hamburgers en milkshake waren heerlijk.